Sikker filoverføring

Send konfidensielle filer på en enkel og sikker måte med Visma Addo

Prøv gratis 

common-file-rotate

Sikker filoverførsel

Send nemt og sikkert fortrolige filer med Visma Addo

Prøv gratis

Unngå potensielle kjempebøter

1. januar 2019 strammet Datatilsynet inn kravene til konfidensiell og personsensitiv kommunikasjon.

E-post regnes ikke lenger som en sikker kommunikasjonskanal. Derfor må både private og offentlige selskaper nå kryptere e-poster som inneholder konfidensiell og personsensitiv informasjon.

 

 


 

Filene dine krypteres automatisk

Visma Addo sørger for at du overholder Datatilsynets skjerpede krav og slipper å bekymre deg når du sender konfidensiell kommunikasjon.

Et digitalt anbefalt brev – bare billigere og raskere

Å sende en konfidensiell fil med Visma Addo tilsvarer det å sende et rekommandert brev – men du gjør det på nett og til en brøkdel av prisen.

Mottakeren mottar et varsel via SMS eller e-post. For å åpne filen må mottakeren bekrefte med BankID eller en annen digital signatur. Når filen åpnes, får du automatisk en varsling slik at du vet at filen er mottatt og lest. Hvis mottakeren ikke åpner filen, sendes påminnelser automatisk.

Prøv gratis

email-action-lock

Betal bare for de filene du sender

Hvis du trenger en rimelig løsning der du enkelt kan komme i gang med å sende konfidensielle filer, er Visma Addo et godt valg. Selve løsningen koster deg ingenting i seg selv.

Du betaler bare for de filene du sender. Ingen bindingstid. Ingen abonnementer. Og prismodellen er enkel: jo flere filer du sender, desto lavere pris.

Se priser

Trenger du å få signert et dokument?

Dette kan du også få med Visma Addo.

Mottakerne dine kan skrive under på regnskaper, kontrakter og lignende direkte på mobilen med touch-signering, BankID eller en av de digitale signeringsløsningene som brukes i de nordiske landene.

Prøv gratis

keyboard_arrow_up