Visma Addo er en del av noe større

Visma Addo leveres av Visma, Nord-Europas største IT-selskab.

Hvem er Visma?

Du har sikkert allerede benyttet tjenester fra Visma, kanskje til og med uten å vite det. I tillegg til Visma Addo leverer Visma også andre kjente løsninger som Dataløn, ProLøn, Pension Broker, e-conomic, Dinero og mange andre produkter og tjenester innen lønn, HR, ERP, regnskap og forretningsutvikling.

I dag har vi mer enn 10 000 ansatte over hele verden. Hver dag hjelper vi over 1 000 000 kunder i både store og små virksomheter i privat og offentlig sektor med å digitalisere og effektivisere deres forretningsprosesser. Dette gjør at de slipper masse administrativt og manuelt arbeid, samt håndtering av papirdokumenter – hver eneste dag.

Over 11 000 ansatte globalt

network-user

Hovedkontor på Skøyen i Oslo

pin

Visma Addo eliminerer papirarbeid og manuelt arbeid

Målet med Visma Addo er å gjøre hverdagen på kontoret enklere. Dette gjør vi ved å digitalisere og effektivisere hele prosessen med å innhente signaturer. Enkelt, raskt og sikkert.

Visma Addo gjør det ikke bare enkelt for mottakerne å signere direkte på skjermen. Avsender sparer også masse tid og ressurser på administrasjonsarbeid. Du slipper å måtte sende dokumenter rundt til flere som skal underskrive dem, sende ut purringer etter svar, sørge for korrekt arkivering og så videre. Alt dette og mer til gjør Visma Addo for deg.

Se hvordan Visma Addo fungerer 

Vi hjelper deg gjerne

Du finner forklaringer, veiledninger og instruksjonsvideoer på brukerstøttesidene våre, som er tilgjengelige døgnet rundt. Hvis du ikke finner svaret på problemet ditt der, kan du alltid skrive til oss på addo@visma.com. Vi hjelper deg gjerne med alt fra implementering til alle slags tekniske utfordringer.

Få et dokument signert digitalt – i dag

Opprett en profil i løpet av noen få minutter, prøv selv og se hvor enkelt det er å signere dokumenter digitalt.

Prøv gratis nå

keyboard_arrow_up