keyboard_arrow_down

Tjenesteavtaler


Få en tjenesteavtale som passer virksomhetens behov

Hva er en tjenesteavtale? I dette tilfellet er det snakk om en signeringstjeneste som kan gjøre hverdagen enklere for deg og dine kolleger.

En tjenesteavtale hos Visma Addo omfatter blant annet:

Elektronisk signering

tablet-touch

Sikkert arkiv

archive

Sikker filoverføring

cloud-data-transfer

Hvor finner man skreddersydde tjenesteavtaler?

Det kan være en lang prosess å finne riktig leverandør for nye tjenesteavtaler. Ofte finner man en tjenesteleverandør ut fra anbefalinger fra andre, eller så er det kanskje et Google- søk som bestemmer utfallet. Nå trenger du ikke lenger å bruke masse tid på å finne en tjenesteleverandør som kan dekke behovet for en tjenesteavtale med gode integrasjonsløsninger. Med Visma Addo kan du slå to fluer i en smekk. Les hvilke tjenesteavtaler Visma Addo kan tilby.

Slik får du mest mulig ut av tjenesteavtalen

Det viktigste før du inngår en tjenesteavtale med en ny leverandør – eller Visma Addo – er å definere behovet du har. En tjenesteavtale med Visma Addo er nemlig mer enn bare en signeringsløsning – du kan også få tjenesten som en integrert pakkeløsning.

Ved bruk av Visma Addo er du alltid oppdatert når det gjelder det sikkerhetsmessige. Du får nemlig:

  • juridisk gyldige godkjenninger
  • full databeskyttelse
  • sporbar sikkerhet

Sikkerhet først – også når du velger tjenesteavtale

Hva innebærer de tre sikkerhetspunktene du er garantert ved bruk av Visma Addo? I forbindelse med den nye tjenesteavtalen betyr en juridisk gyldig godkjenning at signaturen din er gyldig – uansett om du signerer via BankID eller e-Boks.

Datasikkerhet er ikke bare en formalitet – det er helt avgjørende. Dette er noe Visma Addo legger stor vekt på. Derfor krypteres dataene når du sender meldinger via Visma Addo.

En tjenesteavtale med sporbar sikkerhet innebærer at du får bedre overblikk over signaturene dine. Med Visma Addo som tjenesteleverandør kan du enkelt se hvor langt signaturene er kommet i godkjenningsprosessen.

 

Få en tjenesteavtale du kan være stolt av

Visma Addo spesialiserer seg på tjenesteavtaler som gjør kundene fornøyde. Du kan selv lese om alle de fornøyde kundene de har.

Uansett hvilken bransje du er i, kan det være nødvendig med en tjenesteavtale. Ofte kommer behovet snikende, så det kan være lurt å planlegge i forkant så du er klar når behovet måtte oppstå. Hvis du velger Visma Addo som leverandør, får du konkurransedyktige priser, og du betaler per underskrift. På nettsidene deres kan du finne en prisoversikt for tjenestene de tilbyr.

Det kan være vanskelig å få overblikk over alle tjenesteavtalene, men hos Visma Addo kan du enkelt og raskt få full oversikt.

Hvis du vil vite mer om tjenesteavtaler hos Visma Addo, kan du kontakte oss her.

keyboard_arrow_up