keyboard_arrow_down

Leverandøravtaler


Mangler du oversikt over leverandøravtalene dine?

Det finnes mange forskjellige leverandøravtaler virksomheten din kan benytte seg av. Det er viktig å få en klar definisjon av hva slags leverandøravtale du trenger og hvilke behov du har. Selskapet bør kartlegge aktuelle behov, og deretter lete etter riktig leverandør. Derfor kan det lønne seg å først lage en oversikt over leverandøravtalene virksomheten allerede har. Da har dere tatt et langt steg i riktig retning!

Hvis selskapet mangler en leverandør av løsninger for digital signering, kan Visma Addo tilby et svært godt produkt – og de har mange fornøyde kunder. Her kan du lese mer om Visma Addo og hva de kan gjøre for deg.

Slik får du mest mulig ut av leverandøravtalen

Når du har definert virksomhetens behov, er neste steg å finne den rette leverandøren til å dekke disse behovene. Med Visma Addo får du et produkt som er svært enkelt å integrere. Dere kan bruke det sammen med BankID og e-Boks. I tillegg er sikkerheten helt på topp.

Dette får dere for pengene når dere velger Visma Addo:

Sikker filoverføring

cloud-data-transfer

Signering via Office

check-payment-sign

Sikkert arkiv

archive

Automatiske påminnelser

alarm-bell-ring-1

De verdiskapende funksjonene optimaliserer leverandøravtalen og gjør den svært brukervennlig. Løsningen bruker sikker filoverføring og er i samsvar med alle juridiske krav. Signer via Office – det er raskt og enkelt. Du kan faktisk sende dokumenter til signering fra alle Windows-programmer. Med sikkert arkiv kan du sende dokumentene direkte til mottakerens e-boks. Og sist, men ikke minst får du automatiske påminnelser hvis du skulle mangle en underskrift.

Gjør som andre kunder – optimaliser leverandøravtalen din

Med Visma Addo som leverandør av tjenester for digital signering får du et produkt som er enkelt å integrere med bedriftens nåværende IT-systemer. Dermed kan dere få dekket behovene dere har i akkurat deres virksomhet. Visma Addo støtter alle former for digital signering som kan være relevante for ulike virksomheter.

Med Visma Addo kan man signere digitalt på følgende måter:

  • Touch-underskrift
  • Dansk NemID Privat & Erhverv
  • Norsk BankID
  • Svensk BankID
  • Finsk Tupas

Ler mer her hvis du vil vite mer om digital signering og hvilke leverandøravtaler du kan.

Ikke nøl, kom i gang med leverandøravtalen i dag

Kom i gang med den nye leverandøravtalen i dag i samarbeid med Visma Addo. Du har fått litt informasjon om Visma Addo, hva slags produkt de tilbyr, og hvilke fordeler som er knyttet til det. Du må nå finne ut hvilken type samarbeid som passer best for virksomheten. Den beste måten å finne det ut på er ved å kontakte Visma Addo og sette opp et møte der dere kan snakke om hvordan dere kan få i stand en optimalisert leverandøravtale.

Les mer her om Visma Addos kunder og deres leverandøravtaler.

Her finner du en oversikt over kundehistorier der kundene forteller om hvorfor de er fornøyd med bruken av Visma Addo. Du kan også lese om Visma Addos systempartnere og hvordan de har valgt å integrere digital signering i virksomheten.

keyboard_arrow_up